Allinge-Sandvig Gymnastikforening

Stadionvej 2, 3770 Allinge

cvr.nr. 14047816

Nytårskoncert 2019

Igen i 2019 præsenterer ASG Nytårskoncert med Henrik Krogsgaard og promenadeorkesteret i Bornholms idræts- og kulturcenter. Lørdag 19.januar kl.16 og søndag 20.januar kl.14. Dørene åbnes 2 timer før forestillingen.

Billetter købes på: http://www.bornholmbilletten.dk/event/75674

 Eller hos Butik Playmaker i Allinge.

Det er to af Danmarks mest anerkendte operasangere som i selskab med to meget velsyngende skuespillere, der i 2019 er orkestrets gæster ved Nytårskoncerterne.

Susanne Elmark er - desværre - mere i udlandet end i Danmark, for der er stor efterspørgsel på den smukke sopran, som er på hjemmebane om hun synger Puccinni,

Lloyd Webber eller Gershwin. Alle værker bliver forgyldt af hendes formidable stemme.

Niels Jørgen Riis har til gengæld valgt at blive i Danmark. Dels har han et fast engagement på Den Kongelige Opera, dels elsker han sin fødeø, og kommer så meget til Bornholm hans kalender tillader. Alle de store arier får med hans stemme en lige så enestående udførelse som historien om ”ejn liten Horra” gør.

Trine Pallesens karriere har haft mange veje. Som uddannet skuespiller er det teatret og filmen der især har nydt godt af hendes talent, men også revyscenen og koncerthusene har haft bud efter hende. Når vores komponist-koryfæ Bent Fabricius-Bjerre optræder med sit orkester, har han helst Trine med som vokalist, og en lang række TV-serier har gjort hende kendt hos hele familien Danmark.

Det samme skete for Jens Jacob Tychsen. En stribe af hovedroller både på provins teatrene og på Det Kongelige samt hundrede vis af stemmer lagt på elskede tegnefilm, var ikke nær så udslags givende som hans populære Hr.Weyse i Badehotellet blev det. Lige pludselig vidste alle hvem han var, og ville møde, se og høre denne charmerende, høje og krukkede (-) skuespiller.

Synge kan de, populære er de og opsatte på at være en del af Bornholms Nytårskoncerter garanterer orkesteret og Henrik Krogsgaard at de alle er.

Besøgende i dag: 30912 (2)

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Nytårskoncert
19. Jan 2019 kl. 16:00 -
Nytårskoncert
20. Jan 2019 kl. 14:00 -
ASG Generalforsamling
28. Feb 2019 kl. 19:00 -